Groep 4, 5, 6 en 7 – Scratch

40,00

Zit jij graag achter de computer? Speel je graag games of kijk je graag video’s op de computer? Bij deze cursus ontdek je hoe je zelf je eigen game kunt programmeren of je eigen animatie kunt maken. In deze cursus leer je werken met Scratch. Scratch is speciaal ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met programmeren. Je leert hoe je zelf je eigen computerspel kunt programmeren en hoe je een robot kunt besturen. De computer doet wat jij wilt, niet andersom!

Je werkt op je eigen niveau. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met programmeren of dat je het nog nooit gedaan hebt. Programmeren is een vaardigheid die je al vanaf groep 4 kunt leren en waar je ook later veel aan hebt. De laatste les van de cursus mogen ouders en geïnteresseerden komen kijken en presenteren we het werk dat we tijdens de cursus hebben gemaakt.

*LET OP: De les begint pas om 15:45u. Hierdoor is het niet mogelijk om de kinderen uit school op te halen en naar de workshop te brengen. De kinderen kunnen pas om 15:45u weer terug naar school om deel te nemen aan de NSA Scratch m.u.v. de BSO kinderen (die vast op dinsdag komen).

Contact?

  • Doelgroep: Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7
  • Data: dinsdag 21 mei, 28 mei, 4 jun en 18 jun
  • Tijd: 15:45 tot 17:15 uur
  • Locatie: Speelzaal bij BSO Onder de Bogen te Utrecht
  • Osbervation lesson: nvt

Uitverkocht

At the moment it is not possible to register

Categorieën: ,